קוביות טופו בשמן שומשום ורוטב סויה

חומרים: 

קובית טופו

בצל בינוני

5 שיני שום

2-3 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב סויה דל נתרן

אפונה קפואה/ שעועית קפואה/תירס קפוא/ עגבנייה קטנה חתוכה 

אופן הכנה:

לחתוך את הטופו לקוביות ולהשרות בשמן שומשום ורוטב סויה.

לטגן עד להזהבה את הבצל החתוך ושיני השום הכתושות עם קצת שמן שומשום.

להוסיף את הטופו והמרינאדה- להנמיך את האש.

להוסיף 2 חופנים ירקות קפואים / טריים לפי בחירה לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-10 דקות עד רבע שעה. 

הידעת ?

הטופו מיוצר מפולי סויה מעובדים ודחוסים העשירים בסידן, מגנזיום, ברזל, אשלגן ועוד.

מאמרים נוספים
פאיה טבעוני – אורז עם טופו, ירקות וחלב קוקוס
פאיה טבעוני עם אורז, טופו, ירקות וחלב קוקוס. מתכון צבעוני וטעים, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים, שמתאים לארוחה מזינה ובריאה לכל המשפחה. מנה קלה להכנה, טבעונית וללא גלוטן.
דים סאם במילוי ירקות
מתכון לדים סאם במילוי ירקות – כיסונים טבעוניים קלים וטעימים עם ירקות טריים ומלאי טעם. מושלמים כנשנוש או מנה ראשונה קלילה, עם טעמים אסייתיים אותנטיים שמתאימים לאוהבי אוכל בריא ופשוט להכנה בבית.
קציצות ירקות בריאות – מתכון טבעוני קל וטעים
קציצות ירקות בריאות וקלות להכנה, עשויות מירקות טריים ותבלינים. מתאימות כארוחה או תוספת לכל המשפחה, וכוללות רכיבים טבעוניים וללא גלוטן. מתכון מושלם לאוהבי תזונה בריאה ופשוטה.
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"