קוביות טופו בשמן שומשום ורוטב סויה
חומרים:
קובית טופו
בצל בינוני
5 שיני שום
2-3 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה דל נתרן
אפונה קפואה/ שעועית קפואה/תירס קפוא/ עגבנייה קטנה חתוכה
אופן הכנה:
לחתוך את הטופו לקוביות ולהשרות בשמן שומשום ורוטב סויה.
לטגן עד להזהבה את הבצל החתוך ושיני השום הכתושות עם קצת שמן שומשום.
להוסיף את הטופו והמרינאדה- להנמיך את האש.
להוסיף 2 חופנים ירקות קפואים / טריים לפי בחירה לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-10 דקות עד רבע שעה.
הידעת ?
הטופו מיוצר מפולי סויה מעובדים ודחוסים העשירים בסידן, מגנזיום, ברזל, אשלגן ועוד.
מאמרים נוספים