תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני

חומרים:

כוס קינואה

פלפל אדום

פלפל צהוב

חבילת נבטים עבים

חצי חבילת פטריות שמפיניון / שיטאקי טריות

חצי בצל בינוני

כפית סוכר חום דמררה

1/4 כפית גינג'ר

כפות שמן שומשום

4 -5 כפות רוטב סויה דל נתרן

אופן הכנה:

לבשל בסיר את הקינואה עם שתי כוסות מים עד שמוכן.

לקצוץ את הירקות.

לחמם מחבת עם 2 כפות שמן שומשום ולהקפיץ את הירקות כ- 3 דקות.

להוסיף את הרוטב סויהסוכר וג'ינג'ר.

לבשל יחדיו כ2-3 דקות ולהוסיף את הנבטים.

על אש נמוכה לבשל כ-5 דקות נוספות.

לערבב את הקינואה עם הירקות.

מאמרים נוספים
תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל
תבשיל אורז עם צנוברים, פטריות ובצל – מתכון עשיר וקל להכנה. שילוב של אורז עם פטריות מוקפצות, צנוברים קלויים ובצל מטוגן ליצירת מנה מזינה וטעימה שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית בריאה.
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון
תבשיל אורז מלא עם גזר וקינמון – מתכון קל ובריא שמשלב אורז מלא עם גזר ותיבול קינמון ארומטי. מנה מזינה ומלאת טעמים שמתאימה כתוספת או ארוחה קלה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"