תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
חומרים:
1 כוס קינואה
פלפל אדום
פלפל צהוב
חבילת נבטים עבים
חצי חבילת פטריות שמפיניון / שיטאקי טריות
חצי בצל בינוני
1 כפית סוכר חום דמררה
1/4 כפית גינג'ר
2 כפות שמן שומשום
4 -5 כפות רוטב סויה דל נתרן
אופן הכנה:
לבשל בסיר את הקינואה עם שתי כוסות מים עד שמוכן.
לקצוץ את הירקות.
לחמם מחבת עם 2 כפות שמן שומשום ולהקפיץ את הירקות כ- 3 דקות.
להוסיף את הרוטב סויה, סוכר וג'ינג'ר.
לבשל יחדיו כ2-3 דקות ולהוסיף את הנבטים.
על אש נמוכה לבשל כ-5 דקות נוספות.
לערבב את הקינואה עם הירקות.
מאמרים נוספים