תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל
חומרים:
2 כוסות אורז מלא
1 בצל בינוני
100 גרם צנוברים
סלסלת פטריות שיטאקי
קורט פלפל שחור
1 כפית כמון
חצי כפית קינמון
מלח
אופן הכנה:
לבשל 2 כוסות אורז (מלא או פראי) במים ולהביא לרתיחה.
לסנן את האורז ולהחזיר לסיר עם 4 כוסות מים.
להביא לרתיחה ולהנמיך עד שנגמרים המים והאורז מוכן.
במחבת להקפיץ פרוסות בצל עם שמן זית.
להוסיף פטריות, צנוברים, תבלינים (כמון, פלפל שחור, קינמון) ומלח לפי טעם.
לאחר שהאורז מוכן לערבב הכול יחדיו.
הידעת? צנוברים מכילים את תכולת החלבון הגבוהה ביותר מבין האגוזים. כמו כן, הוא מכיל אשלגן, מגנזיום, אבץ ומינרלים נוספים.
מאמרים נוספים