תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל

חומרים:

כוסות אורז מלא

בצל בינוני

100 גרם צנוברים

סלסלת פטריות שיטאקי

קורט פלפל שחור

כפית כמון

חצי כפית קינמון

מלח

אופן הכנה:

לבשל 2 כוסות אורז (מלא או פראיבמים ולהביא לרתיחה.

לסנן את האורז ולהחזיר לסיר עם 4 כוסות מים.

להביא לרתיחה ולהנמיך עד שנגמרים המים והאורז מוכן.

במחבת להקפיץ פרוסות בצל עם שמן זית.

להוסיף פטריות, צנוברים, תבלינים (כמון, פלפל שחור, קינמון) ומלח לפי טעם.

לאחר שהאורז מוכן לערבב הכול יחדיו.

הידעתצנוברים מכילים את תכולת החלבון הגבוהה ביותר מבין האגוזיםכמו כןהוא מכיל אשלגןמגנזיוםאבץ ומינרלים נוספים.

מאמרים נוספים
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון
תבשיל אורז מלא עם גזר וקינמון – מתכון קל ובריא שמשלב אורז מלא עם גזר ותיבול קינמון ארומטי. מנה מזינה ומלאת טעמים שמתאימה כתוספת או ארוחה קלה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"