תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי

חומרים:

כוסות אורז בסמטי מלא

100 גרם אפונה קפואה

תרמילי הל

1/4 כפית  זרעי כמון

מקל קינמון

4  גרגרי פלפל שחור

1  עלה דפנה

1/2 כפית מלח

בצל סגול מטוגן לקישוט (אופציה)

אופן הכנה:

1. לשטוף את האורז היטבמומלץ להשרות

2. לשפוך 3 כוסות מים לתוך סיר ולהוסיף את התבלינים והמלחלהביא לרתיחהכשהמים רותחים להוסיף את האורז והאפונה  ולבשל עד שהמים נספגים באורזלהשאיר את האורז מכוסה על אש כבויה כחמש דקות ואז להשתמש בכף מחוררת ולהעביר לכלי הגשה ולפזר מלמעלה בצל סגול מטוגן קלות.

מאמרים נוספים
תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל
תבשיל אורז עם צנוברים, פטריות ובצל – מתכון עשיר וקל להכנה. שילוב של אורז עם פטריות מוקפצות, צנוברים קלויים ובצל מטוגן ליצירת מנה מזינה וטעימה שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית בריאה.
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון
תבשיל אורז מלא עם גזר וקינמון – מתכון קל ובריא שמשלב אורז מלא עם גזר ותיבול קינמון ארומטי. מנה מזינה ומלאת טעמים שמתאימה כתוספת או ארוחה קלה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"