פאיה טבעוני – אורז עם טופו, ירקות וחלב קוקוס

רכיבים:

1 כוס אורז פראי

1 זוקיני / קישוא בגודל בינוני

1 בצל סגול

1 כוס אפונת הגינה

1 בטטה בינונית

4-5 פטריות שיטאקי טריות

250 מ"ל חלב (נוזל) קוקוס של חברת Aroy-D

מלח ופלפל בהתאם לטעם.

 

אופן הכנה:

להשרות את האורז ללילה.

לבשל את האורז בשתי כוסות מים עם 1/2 כפית מלח וכף שמן זית. 

לחתוך את הירקות ולהקפיץ במחבת ווק עם מעט שמן זית, מלח ופלפל בהתאם לטעם.

כשהירקות מתרככים מעט להוסיף את חלב הקוקס ולערבב היטב.

כשהאורז מבושל לערבב עם הירקות וחלב הקוקוס במחבת ווק.

 

 

 

 

 

מאמרים נוספים
דים סאם במילוי ירקות
מתכון לדים סאם במילוי ירקות – כיסונים טבעוניים קלים וטעימים עם ירקות טריים ומלאי טעם. מושלמים כנשנוש או מנה ראשונה קלילה, עם טעמים אסייתיים אותנטיים שמתאימים לאוהבי אוכל בריא ופשוט להכנה בבית.
קציצות ירקות בריאות – מתכון טבעוני קל וטעים
קציצות ירקות בריאות וקלות להכנה, עשויות מירקות טריים ותבלינים. מתאימות כארוחה או תוספת לכל המשפחה, וכוללות רכיבים טבעוניים וללא גלוטן. מתכון מושלם לאוהבי תזונה בריאה ופשוטה.
חומוס ביתי בריא – מתכון קל ומזין
המתכון לחומוס ביתי בריא הוא פשוט, מזין, וכולל מרכיבים טבעיים שקל למצוא. ההכנה מהירה ומשלבת טחינה ביתית, לימון מעט שמן זית, ליצירת מנה עשירה בחלבון וסיבים תזונתיים, המתאימה לטבעונים ולאוהבי מתכונים בריאים.
סלט קינואה בריא עם פלפלים ועגבניות מיובשות
סלט קינואה עם פלפלים ועגבניות מיובשות הוא מתכון בריא, קל וטעים. הסלט משלב קינואה מלאה בחלבון, פלפלים צבעוניים ועגבניות מיובשות לתוספת טעמים עשירים ונוגדי חמצון. מתאים כתוספת מזינה לכל ארוחה ומושלם למי שמחפש מנה פשוטה להכנה וטעימה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"