פאיה טבעוני – אורז עם טופו, ירקות וחלב קוקוס
רכיבים:
1 כוס אורז פראי
1 זוקיני / קישוא בגודל בינוני
1 בצל סגול
1 כוס אפונת הגינה
1 בטטה בינונית
4-5 פטריות שיטאקי טריות
250 מ"ל חלב (נוזל) קוקוס של חברת Aroy-D
מלח ופלפל בהתאם לטעם.
אופן הכנה:
להשרות את האורז ללילה.
לבשל את האורז בשתי כוסות מים עם 1/2 כפית מלח וכף שמן זית.
לחתוך את הירקות ולהקפיץ במחבת ווק עם מעט שמן זית, מלח ופלפל בהתאם לטעם.
כשהירקות מתרככים מעט להוסיף את חלב הקוקס ולערבב היטב.
כשהאורז מבושל לערבב עם הירקות וחלב הקוקוס במחבת ווק.
מאמרים נוספים