פשטידת קישואים – מתכון קל, בריא וטעים

חומרים:

קישואים קלופים מגורדים גס

בצלים גדולים קלופים ומגורדים גס

כוס וחצי כוסות קמח מלא / קמח שיפון

חצי כוס מים

שלושת רבעי כוס שמן זית כבישה קרה

ביצים

מלחפלפל לפי הטעם.

אופן  הכנה:

לערבב הכל לאפות 50 דקות בחום עליון - תחתון 200 מעלות.

מאמרים נוספים
פשטידת גבינות עיזים
פשטידה נפלאה לחובבי גבינות העיזים. קלה להכנה ועשירה בטעמים
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון
תבשיל אורז מלא עם גזר וקינמון – מתכון קל ובריא שמשלב אורז מלא עם גזר ותיבול קינמון ארומטי. מנה מזינה ומלאת טעמים שמתאימה כתוספת או ארוחה קלה.
תבשיל אורז מלא עם אפונה
תבשיל אורז מלא עם אפונה הוא מתכון פשוט ובריא שמשלב אורז מלא מזין עם אפונה ירוקה ורעננה. המנה מתאימה כתוספת או כארוחה קלה, עשירה בסיבים וחלבון מהצומח, עם טעמים עדינים שמתאימים לכל המשפחה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"