פשטידת גבינות עיזים

חומרים:

כוסות יוגורט עיזים אורגני

ביצים

300 גרם גבינת עיזים לבנה

150 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת

25 גרם שמן קוקוס

3/4 כוס קמח מלא

מלמעלה לפזר שומשום מלא וקצח

אופן הכנה:

להמיס את השמן קוקוס

להוסיף ביציםגבינותיוגורט וקמח

לערבב הכול יחדיו לבלילה אחידה ולשפוך לתבנית.

לפזר מלמעלה שומשום מלא וקצח.

לאפות בחום עליון תחתון 200 מעלות עד שהפשטידה מוכנה.

מאמרים נוספים
פשטידת קישואים – מתכון קל, בריא וטעים
פשטידת קישואים – מעדן אמיתי! פשטידה קלה ובריאה, דלת קלוריות ועשירה בוויטמינים. הקישוא מסייע לירידה במשקל ומביא טעמים נהדרים לכל ארוחה. מתכון צמחוני ופשוט שמתאים לכל המשפחה
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון
תבשיל אורז מלא עם גזר וקינמון – מתכון קל ובריא שמשלב אורז מלא עם גזר ותיבול קינמון ארומטי. מנה מזינה ומלאת טעמים שמתאימה כתוספת או ארוחה קלה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"