מצברייט – מתכון קלאסי לפסח

חומרים:

מצות מקמח מלא / קמח כוסמין מלא

ביצה

1/4 כוס חלב עיזים

אופן הכנה:

להרטיב את שתי המצות תחת ברז מים ולשבור אותן לחתיכות בתוך כלי.

להוסיף את הביצה והחלב.

לערבב את כל החומרים יחדיו.

לשפוך לתוך מחבת משומנת במעט שמן  זית ולטגן משני הצדדים.

ניתן לשפוך מלמעלה רוטב מייפל טבעי או מעט סוכר קנים או ריבה או דבש.

מאמרים נוספים
פאיה טבעוני – אורז עם טופו, ירקות וחלב קוקוס
פאיה טבעוני עם אורז, טופו, ירקות וחלב קוקוס. מתכון צבעוני וטעים, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים, שמתאים לארוחה מזינה ובריאה לכל המשפחה. מנה קלה להכנה, טבעונית וללא גלוטן.
מרק עדשים כתומות
מתכון למרק עדשים כתומות, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. מרק קל להכנה, מחמם ומשביע, מלא בחלבון וסיבים תזונתיים. מושלם כארוחה בריאה לחורף לכל המשפחה.
תבשיל אורז מלא עם אפונה
תבשיל אורז מלא עם אפונה הוא מתכון פשוט ובריא שמשלב אורז מלא מזין עם אפונה ירוקה ורעננה. המנה מתאימה כתוספת או כארוחה קלה, עשירה בסיבים וחלבון מהצומח, עם טעמים עדינים שמתאימים לכל המשפחה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"