מרק עדשים כתומות

חומרים:

1 בצל גדול חתוך לעיגולים  דקים

1/2 כוס אורז מלא בשמתי

1 כוס עדשים כתומות

2 כפות שמן קוקוס

8 כוסות מים

כפית מלח הימאליה  או על פי טעם

אופן הכנה:

להזהיב קלות את הבצל בשמן הקוקוס.

להוסיף את  העדשים,אורז ומים.

לתבל ולהביא לרתיחה.

לבשל  על אש נמוכה עד שהמרק מוכן, כשעה וחצי לערך.

טיפ:

רצוי להשרות את האורז והעדשים לילה קודם  לפני הבישול.

מאמרים נוספים
סלט עגבניות שרי – מתכון פשוט ובריא
סלט עגבניות שרי הוא מתכון בריא ופשוט להכנה, שמביא טעמים רעננים ושילוב מושלם של עגבניות שרי, עשבי תיבול טריים ותיבול קליל. מתאים כתוספת צבעונית לכל ארוחה, ונותן מנה עשירה בנוגדי חמצון וויטמינים. הסלט מושלם לאוהבי מטבח בריא וקליל.
מרק גריסים ועדשים – מתכון חורפי בריא ומשביע
מתכון למרק גריסים ועדשים – מרק חורפי עשיר, בריא ומחמם. השילוב של גריסים ועדשים יוצר מרק מזין עם טעמים עמוקים, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים. מושלם כארוחה משביעה לכל המשפחה בימים הקרים.
חומוס ביתי בריא – מתכון קל ומזין
המתכון לחומוס ביתי בריא הוא פשוט, מזין, וכולל מרכיבים טבעיים שקל למצוא. ההכנה מהירה ומשלבת טחינה ביתית, לימון מעט שמן זית, ליצירת מנה עשירה בחלבון וסיבים תזונתיים, המתאימה לטבעונים ולאוהבי מתכונים בריאים.
סלט קינואה בריא עם פלפלים ועגבניות מיובשות
סלט קינואה עם פלפלים ועגבניות מיובשות הוא מתכון בריא, קל וטעים. הסלט משלב קינואה מלאה בחלבון, פלפלים צבעוניים ועגבניות מיובשות לתוספת טעמים עשירים ונוגדי חמצון. מתאים כתוספת מזינה לכל ארוחה ומושלם למי שמחפש מנה פשוטה להכנה וטעימה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"