מרק גריסים ועדשים – מתכון חורפי בריא ומשביע

חומרים:

1 כוס גריסים

1 כוס עדשים ירוקות

1/2 כוס עדשים כתומות

3 גזרים חתוכים לקוביות

1 כף רסק עגבניות

חופן שמיר

כמון

מלח

מים בכדי לכסות את כל הרכיבים כפול שתיים.

אופן הכנה:

לבשל הכל יחדיו עד שמוכן.

הידעת? גריסי פנינה הינם שעורה מעובדת המכילה סידן, ברזל, אשלגן וויטמיני B והינם מצוינים להשבחת והסמכת מרקים ובתבשיל.

מאמרים נוספים
הכוח התזונתי של דגנים וקטניות
דגנים וקטניות הם מקור מעולה לחלבונים מהצומח, סיבים תזונתיים וויטמינים חיוניים. שילובם בתזונה היומית תורם לבריאות מאוזנת, תפקוד מערכת העיכול, ושמירה על משקל תקין.
מרק עדשים כתומות
מתכון למרק עדשים כתומות, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. מרק קל להכנה, מחמם ומשביע, מלא בחלבון וסיבים תזונתיים. מושלם כארוחה בריאה לחורף לכל המשפחה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"