לחם מכוסמין מלא – מתכון בריא וטעים
מצרכים:
1 ק"ג קמח מכוסמין מלא
50 גרם שמרים מפוררים (קובייה)
1 כפית מלח שטוחה
3 כפות סוכר קנים
2 וחצי כוסות מים פושרים
לציפוי- ביצה, שומשום מלא ו/או קצח ו/או פשתן
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים יחדיו ולתת לטפוח כשעה -שעה וחצי.
להכניס את הבצק לתבנית לחם (מוארכת וגבוהה)
למרוח ביצה ולבזוק שומשום ו/או קצח ו/או פשתן
לאפות בחום עליון תחתון 180 מעלות, עד שקיסם יוצא יבש.
מאמרים נוספים