לחם מכוסמין מלא – מתכון בריא וטעים

מצרכים:

1 ק"ג קמח מכוסמין מלא

50 גרם שמרים מפוררים (קובייה)

1 כפית מלח שטוחה

3 כפות סוכר קנים

2 וחצי כוסות מים פושרים

לציפוי- ביצה, שומשום מלא ו/או קצח ו/או פשתן

אופן הכנה:

לערבב את כל החומרים יחדיו ולתת לטפוח כשעה -שעה וחצי.

להכניס את הבצק לתבנית לחם (מוארכת וגבוהה)

למרוח ביצה ולבזוק שומשום ו/או קצח ו/או פשתן

לאפות בחום עליון תחתון 180 מעלות, עד שקיסם יוצא יבש.

מאמרים נוספים
עוגיות גרנולה מתכון בריאות
עוגיות גרנולה בריאות – מתכון קליל וטעים עם שיבולת שועל, אגוזים ודבש. עשירות בסיבים תזונתיים ורכיבים טבעיים לנשנוש בריא ומזין!
עוגיות שומשום מלא
עוגיות שומשום מלא הן נשנוש בריא וטעים, עשירות בסידן, סיבים ומינרלים חיוניים. מתכון קל להכנה עם טעם אגוזי ומעט מתקתק, מושלם ליד הקפה או כתוספת מזינה לכל ארוחה!
עוגיות טחינה מקמח כוסמין
עוגיות טחינה מקמח כוסמין – עוגיות בריאות ופריכות, עשירות בסידן. מתכון קל להכנה עם רכיבים מזינים, מושלם לנשנוש בריא.
פיצה בריאה
פיצה מקמח  כוסמין מלא הינה עשירה בסיבים תזונתיים וויטמיני B, טעימה מאוד בקרב ילדים ומהווה ארוחה בפני עצמה
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"