תבשיל אורז עם גזר בניחוח קינמון

חומרים:

בצל קצוץ דק

גזר מגורד גס

ספל אורז בסמטי מלא (אפשר גם אורז אדום או מה שאוהבים)

מקלות קינמון

עלי דפנה

מלח ופלפל 

כוסות מים 

כפות שמן זית

למבוגרים ולילדים גדולים-תערובת של שקדים,צימוקים וצנוברים.  

אופן ההכנה:

מקפיצים את הבצל בקצת שמן זית ומוסיפים את הגזר, התבלינים והמים.

להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עד שהמים נגמרים.

ניתן לפזר למעלה תערובת של קשיו וצימוקים.

הידעת? הקינמון בעל יכולת לאזן רמות סוכר, מחמם ומגביר זרימת דם

מאמרים נוספים
תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל
תבשיל אורז עם צנוברים, פטריות ובצל – מתכון עשיר וקל להכנה. שילוב של אורז עם פטריות מוקפצות, צנוברים קלויים ובצל מטוגן ליצירת מנה מזינה וטעימה שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית בריאה.
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"