פסטה ברוטב פטריות וחלב קוקוס

חומרים:

פסטה מחיטה מלאה / אורז מלא

1 סלסלת פטריות שיטאקי (שיטאקה) טריות

1 חלב קוקוס ללא חומרים משמרים

בצלים

קורט מלח

קורט פלפל שחור

אופן הכנה:

לבשל את הפסטה.

להקפיץ במחבת עם מעט שמן זית את הבצלים .

להוסיף פטריות חתוכות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולהמשיך להקפיץ עד שהבצל מתרכך.

להוסיף חלב קוקוס, להביא לרתיחה ולהוסיף את הפסטה, לערבב ולהגיש חם. 

הידעתפטריית שיטאקי (שיטאקה) הינה פטריית מרפא אשר נמצאת בשימוש מזה אלפי שנים ומגיעה אלינו מן המזרח הרחוק. הפטרייה מכילה פוליסכרידים אשר מיוחסות להן תכונות התומכות במערכת החיסון

מאמרים נוספים
פאיה טבעוני – אורז עם טופו, ירקות וחלב קוקוס
פאיה טבעוני עם אורז, טופו, ירקות וחלב קוקוס. מתכון צבעוני וטעים, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים, שמתאים לארוחה מזינה ובריאה לכל המשפחה. מנה קלה להכנה, טבעונית וללא גלוטן.
פסטה ברוטב עגבניות עסיסי
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות עסיסי, עשיר בטעמים ומלא בטעם של עגבניות טריות ותבלינים. המנה מושלמת לארוחה קלה ומהירה, ומתאימה לכל המשפחה ולכל סוגי הפסטה!
סלט קינואה בריא עם פלפלים ועגבניות מיובשות
סלט קינואה עם פלפלים ועגבניות מיובשות הוא מתכון בריא, קל וטעים. הסלט משלב קינואה מלאה בחלבון, פלפלים צבעוניים ועגבניות מיובשות לתוספת טעמים עשירים ונוגדי חמצון. מתאים כתוספת מזינה לכל ארוחה ומושלם למי שמחפש מנה פשוטה להכנה וטעימה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"