פסטה ברוטב פטריות וחלב קוקוס
חומרים:
פסטה מחיטה מלאה / אורז מלא
1 סלסלת פטריות שיטאקי (שיטאקה) טריות
1 חלב קוקוס ללא חומרים משמרים
2 בצלים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה:
לבשל את הפסטה.
להקפיץ במחבת עם מעט שמן זית את הבצלים .
להוסיף פטריות חתוכות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולהמשיך להקפיץ עד שהבצל מתרכך.
להוסיף חלב קוקוס, להביא לרתיחה ולהוסיף את הפסטה, לערבב ולהגיש חם.
הידעת? פטריית שיטאקי (שיטאקה) הינה פטריית מרפא אשר נמצאת בשימוש מזה אלפי שנים ומגיעה אלינו מן המזרח הרחוק. הפטרייה מכילה פוליסכרידים אשר מיוחסות להן תכונות התומכות במערכת החיסון
מאמרים נוספים