כדורי מאקה, קקאו ושקדים
מצרכים:
-
1 כוס שקדים מקולפים (מושרים לשעה)
-
12 תמרים מג'הול רכים ומגולענים
-
2 כפות אבקת קקאו איכותית (לא ממותקת)
-
1 כף אבקת מאקה
-
1 כף שמן קוקוס
-
חצי כפית קינמון
-
קוקוס טחון (לציפוי)
הוראות הכנה:
-
במעבד מזון טוחנים יחד את השקדים, התמרים, הקקאו, המאקה, שמן הקוקוס והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
-
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בידיים.
-
מצפים בקוקוס טחון ומניחים בקופסה אטומה.
-
שומרים במקרר.
מאמרים נוספים