גרנולה בייתית

חומרים:

ספלים קוואקר

1/2 ספל סובין חיטה

ספל שומשום מלא

ספל גרעיני חמנייה 

 ספל (צימוקים/תמרים/תאנים/משמש יבש קצוץ)

כפות סוכר חום דמררה

כוס מים פושרים

כפות דבש

קינמון בשפע

אופן ההכנה:  

לערבב את כל החומרים היבשים לקלות בתנור כ- 15 דקות בחום עליון תחתון 100 מעלות.   להוסיף את הפירות היבשיםלערבב בכוס את המים הפושרים עם הדבש ולשפוך על התערובתולהחזיר לתנור עד שהגרנולה קלויה ויבשה מספיק. במשך הקלייה לערבב כל מספר דקות.

הידעת? שיבולת שועל הינה דגן בעל ערך תזונתי גבוה משאר הדגנים ומכילה יותר חלבון, יותר סידן, יותר ברזל ועשירה בויטמיני B.

מאמרים נוספים
עוגיות גרנולה מתכון בריאות
עוגיות גרנולה בריאות – מתכון קליל וטעים עם שיבולת שועל, אגוזים ודבש. עשירות בסיבים תזונתיים ורכיבים טבעיים לנשנוש בריא ומזין!
עוגיות שומשום מלא
עוגיות שומשום מלא הן נשנוש בריא וטעים, עשירות בסידן, סיבים ומינרלים חיוניים. מתכון קל להכנה עם טעם אגוזי ומעט מתקתק, מושלם ליד הקפה או כתוספת מזינה לכל ארוחה!
עוגיות טחינה מקמח כוסמין
עוגיות טחינה מקמח כוסמין – עוגיות בריאות ופריכות, עשירות בסידן. מתכון קל להכנה עם רכיבים מזינים, מושלם לנשנוש בריא.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"