תבשיל קינואה עם טופו וירקות – מתכון בריא וטעים

תבשיל קינואה עם טופו וירקות

חומרים:

1 כוס קינואה לבנה

1 פלפל אדום או צהוב

1 זוקיני

1 בצל סגול גדול

1 כוס אפונת הגינה

1 גזר בינוני

1 חבילת טופו

חצי סלסלת פטריות שיטאקה

מלח, פלפל לפי הטעם

2 כפיות של תערובת גניש (תבליני איילת), אופציונלי

 

אופן ההכנה:

  1. להרתיח מים + כפית מלח. כשהמים רותחים לבשל את הקינואה כ- 12 דקות כמו שמבשלים פסטה. לסנן את המים.
  2. לחתוך את הירקות לרצועות (מלבד האפונה) ואת הטופו לקוביות.
  3. להקפיץ במחבת עם קצת שמן זית את הירקות + הטופו ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם + תערובת גניש.
  4. לערבב את הקינואה יחד עם הטופו והירקות.

 

 

מאמרים נוספים
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית
תבשיל קינואה עם דלעת ועירית הוא מתכון קליל, בריא ומלא בטעמים עדינים. הקינואה משתלבת באופן מושלם עם מתיקות הדלעת ורעננות העירית, ליצירת מנה מזינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון – מושלמת לאורח חיים בריא!
סלט קינואה בריא עם פלפלים ועגבניות מיובשות
סלט קינואה עם פלפלים ועגבניות מיובשות הוא מתכון בריא, קל וטעים. הסלט משלב קינואה מלאה בחלבון, פלפלים צבעוניים ועגבניות מיובשות לתוספת טעמים עשירים ונוגדי חמצון. מתאים כתוספת מזינה לכל ארוחה ומושלם למי שמחפש מנה פשוטה להכנה וטעימה.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"