תבשיל קינואה עם טופו וירקות – מתכון בריא וטעים
תבשיל קינואה עם טופו וירקות
חומרים:
1 כוס קינואה לבנה
1 פלפל אדום או צהוב
1 זוקיני
1 בצל סגול גדול
1 כוס אפונת הגינה
1 גזר בינוני
1 חבילת טופו
חצי סלסלת פטריות שיטאקה
מלח, פלפל לפי הטעם
2 כפיות של תערובת גניש (תבליני איילת), אופציונלי
אופן ההכנה:
- להרתיח מים + כפית מלח. כשהמים רותחים לבשל את הקינואה כ- 12 דקות כמו שמבשלים פסטה. לסנן את המים.
- לחתוך את הירקות לרצועות (מלבד האפונה) ואת הטופו לקוביות.
- להקפיץ במחבת עם קצת שמן זית את הירקות + הטופו ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם + תערובת גניש.
- לערבב את הקינואה יחד עם הטופו והירקות.
מאמרים נוספים