עוגת גזר וטחינה- מתכון בריא וקל

חומרים:

360 גרם סוכר קנים

180 מ"ל שמן קוקוס

180 גרם קמח כוסמין מלא

ביצים

180 גרם טחינה

כוס מים

350 גרם גזר מגורר

כפית אבקת סודה לשתיה

קינמון בשפע

אופן הכנה:

לערבב את כל החומרים יחדיו ולשפוך לתבנית. ניתן לבזוק מלמעלה שומשום ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות בחום עליון-תחתון.

הידעת? גזר עשיר בטא קרוטן המשמש חומר מוצא ליצירת ויטמין A והמעניק לגזר את צבעו הכתום. 100 גרם גזר מכילים כ- 8 מ"ג בטא קרוטן המספקים את רוב התצרוכת היומית המומלצת לאדם של ויטמין זה

מאמרים נוספים
עוגיות שומשום מלא
עוגיות שומשום מלא הן נשנוש בריא וטעים, עשירות בסידן, סיבים ומינרלים חיוניים. מתכון קל להכנה עם טעם אגוזי ומעט מתקתק, מושלם ליד הקפה או כתוספת מזינה לכל ארוחה!
עוגת דבש בחושה: מתכון קל ומהיר
מחפשים מתכון קל לעוגת דבש בחושה? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגה רכה וטעימה שמתאימה לראש השנה ולכל הזדמנות עם מצרכים פשוטים וזמן הכנה מינימלי.
עוגת שוקולד מעולה ובריאה
מחפשים עוגת שוקולד טעימה ובריאה? הגעתם למתכון המושלם! עוגת שוקולד עשירה, רכה ומפתיעה עם מרכיבים בריאים שמתאימה לכל אירוע ולמי שמחפש קינוח מתוק ומזין. בואו לגלות איך מכינים עוגת שוקולד שתשאיר אתכם מרוצים ללא ייסורי מצפון!
עוגת גבינה מחלב עיזים
עוגת גבינה מחלב עיזים – עוגה קלה להכנה וטעימה במיוחד עם טוויסט בריא וייחודי. השילוב בין חלב העיזים העשיר לטעמים העדינים יוצר עוגה קרמית, רכה ומפנקת שמתאימה לכל אירוע. בואו לגלות איך להכין עוגת גבינה עם יתרונות תזונתיים וטעם מפתיע!
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"