מרק עדשים כתומות

חומרים:

בצל גדול חתוך לעיגולים  דקים

1/2 כוס אורז מלא בשמתי

כוס עדשים כתומות

כפות שמן קוקוס

כוסות מים

כפית מלח הימאליה  או על פי טעם

אופן הכנה:

להזהיב קלות את הבצל בשמן הקוקוס.

להוסיף את  העדשים,אורז ומים.

לתבל ולהביא לרתיחה.

לבשל  על אש נמוכה עד שהמרק מוכןכשעה וחצי לערך.

טיפ:

רצוי להשרות את האורז והעדשים לילה קודם  לפני הבישול.

מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"