איטריות לפסח

חומרים:

2 ביצים

2 כפות גדושות קמח תפו"א

1/2 כוס מים

11/2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ולא נוזלית מדי.

לתוך מחבת קטן וחם, משומן בשמן ספריי או שמן זית ליצוק שתי כפות מהבלילה וליצור חביתה דקיקה.

יש לערבב את הבלילה בכל זמן ההכנה בכדי לא לאפשר לקמח תפו"א לשקוע.

כשהחביתיות מוכנות לגלגל אותן למעין נקניק ולחתוך לפרוסות דקות.

מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"