לפרטים וקביעת תור:

 054-4202247 

הצטרפו אליי:

 

 

מיכל - כשבריאות וטבע נפגשים – דף הבית
רוצים לדעת עוד?
קינואה עם ירקות מוקפצים בסגנון סיני

חומרים:

1 כוס קינואה

פלפל אדום

פלפל צהוב

חבילת נבטים עבים

חצי חבילת פטריות שמפיניון טריות

חצי בצל בינוני

1 כפית סוכר חום דמררה

1/4 כפית גינג'ר

2 כפות שמן שומשום

4 -5 כפות רוטב סויה דל נתרן

אופן הכנה:

לבשל בסיר את הקינואה עם שתי כוסות מים עד שמוכן.

לקצוץ את הירקות.

לחמם מחבת עם 2 כפות שמן שומשום ולהקפיץ את הירקות כ- 3 דקות.

להוסיף את הרוטב סויה, סוכר וג'ינג'ר.

לבשל יחדיו כ2-3 דקות ולהוסיף את הנבטים.

על אש נמוכה לבשל כ-5 דקות נוספות.

לערבב את הקינואה עם הירקות.

 

 

 

עיצוב גרפי: Fresh Simply-Smart.com