לפרטים וקביעת תור:

 054-4202247 

הצטרפו אליי:

 

 

מיכל - כשבריאות וטבע נפגשים – דף הבית
רוצים לדעת עוד?
קוביות טופו בשמן שומשום ורוטב סויה

חומרים: 

 

קובית טופו

בצל בינוני

5 שיני שום

2-3 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב סויה קיקומן

אפונה קפואה/ שעועית קפואה/תירס קפוא/ עגבנייה קטנה חתוכה 

 

אופן הכנה:

 

לחתוך את הטופו לקוביות ולהשרות בשמן שומשום ורוטב סויה.

לטגן עד להזהבה את הבצל החתוך ושיני השום הכתושות עם קצת שמן שומשום.

להוסיף את הטופו והמרינאדה- להנמיך את האש.

להוסיף 2 חופנים ירקות קפואים / טריים לפי בחירה לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-10 דקות עד רבע שעה. 

 

הידעת?

 

הטופו מיוצר מפולי סויה מעובדים ודחוסים העשירים בסידן, מגנזיום, ברזל, אשלגן ועוד.

 

 

עיצוב גרפי: Fresh Simply-Smart.com